Onze werkwijze

Op deze pagina vertellen we u graag hoe bij PROstonecare het traject verloopt, op weg naar een mooie en verzorgde vloer. Wij hebben een brede productkennis. Daarom zijn er heel veel mogelijkheden om uw vloer weer flair te geven.  Daarom vinden wij een goed advies ‘een must’!

Hoe gaat het in zijn werk?

 

U meldt zich aan via de mail of telefoon

Wij stellen u een paar vragen, zodat wij al een goed beeld krijgen van de werkzaamheden.

 

Geheel kosteloos een bezichtiging/bezoek

Wij komen bij uw thuis of op de locatie waar de werkzaamheden eventueel uitgevoerd moeten worden. Bij deze bezichtiging/dit bezoek inventariseren we het aantal m2, en de conditie van de vloer. Ook kijken we of er voeg ontbreekt, zodat dit hersteld kan worden. We kijken of er barsten, scheuren of gaatjes in de vloer zitten, zodat dit eventueel gerepareerd kan worden. Aansluitend vragen wij wat uw wensen zijn. Met deze informatie kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren wat de mogelijkheden zijn.

 

Proefstuk

Wij maken geheel kosteloos voor u een proefstuk, zodat u vooraf een goed beeld krijgt hoe mooi uw vloer kan worden.

 

Kosteloze offerte

Met alle informatie die wij tijdens onze bezichtiging hebben kregen, maken wij een offerte op maat.

 

Flexibele planning

Wij werken desgewenst ook in het weekend en ’s nachts, zodat uw bedrijf gewoon kan doordraaien.

 

Uitvoering

Als u akkoord gaat met onze duidelijke offerte, gaan we voor u aan de slag op weg naar een mooi verzorgde vloer. Wij voeren onze werkzaamheden uit op een schone, stille en stofarme manier, om de overlast zo klein mogelijk te laten zijn.

 

Nazorg

Wij vinden het belangrijk om, na onze werkzaamheden, voor u een goed onderhoudadvies uit te brengen. Daarmee kunt u ervoor zorgen dat uw vloer zo lang mogelijk van hoge kwaliteit blijft.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!